Aegon verzekeringen

Aegon verzekeringen
  • Aegon heeft meer dan meer dan 5 miljoen klanten
  • Bij nood kunt u altijd telefonisch contact opnemen met AEGON Schade Service 24/7
  • Aegon verzekeringen bied u begrijpelijke oplossingen en uitstekende voorwaarden
Soort verzekeringVoordelenPremie berekenen
autoverzekering
Bonus Malus Korting tot 80%
Geheel online af te sluiten
Meer dan 5 miljoen klanten

Vergelijk
opstalverzekering
Online in 3 stappen verzekerd
Verzekerd bij brand, storm, inbraak, vandalisme en waterschade
Kosten tijdelijk niet thuis wonen vergoed

Vergelijk
inboedelverzekering
Verzekerd tijdens verhuizing
Garantie tegen onderverzekering
Garantie dat uw spullen nooit onderverzekerd zijn

Vergelijk
aansprakelijkheid
Vanaf € 2,51 per maand
Schade door huisdieren verzekerd
Geen eigen risico

Vergelijk
reisverzekering
365 dagen per jaar verzekerd
Standaard wintersport en duiken verzekert
Dekking over hele wereld geldig

Vergelijk
rechtsbijstand
Duidelijkheid over de kosten
Uw zaak volledig uitbesteden
Gratis advies letselschade

Vergelijk

Informatie


AEGON is een grote financiële dienstverlener die zich vooral richt op sparen, beleggen, hypotheken, pensioenen en verzekeren. Alle verzekeringen van AEGON Verzekeren zijn onderverdeeld in drie categorieën. Bij AEGON Verzekeren zijn er verzekeringen te vinden in de categorieën auto, inkomen en wonen en vrije tijd. In totaal kunt u bij AEGON Verzekeren veertien verschillende verzekeringen afsluiten. De reisverzekering van AEGON Verzekeren is zelfs als beste getest door de Consumentenbond in februari 2011. Dat de verzekeringen van AEGON Verzekeren goed zijn kenmerkt zich ook in het grote klantenbestand. AEGON heeft namelijk meer dan vijf miljoen klanten en 251 jaar ervaring.
Per verzekering biedt AEGON Verzekeren erg veel informatie aan en worden alle voordelen voor u op een rij gezet. Daarnaast maakt AEGON Verzekeringen vaak gebruik van interessante kortingen. Wanneer u bijvoorbeeld al een inboedelverzekering heeft bij AEGON Verzekeren, dan krijgt u nog eens 40% premiekorting op een reisverzekering. Met alle verzekeringen streeft AEGON Verzekeren er naar om een zeer voordelige dekking aan te bieden.
Een groot aantal verzekeringen zijn bij AEGON Verzekeringen online af te sluiten. Voor sommige verzekeringen zoals een autoverzekering op maat, dient u echter contact op te nemen met één van de adviseurs van AEGON Verzekeringen. U kunt in totaal kiezen uit meer dan 5.000 onafhankelijke adviseurs. Hier zit dus altijd iemand bij die u direct kan helpen. Door het invullen van een aantal basisgegevens weet u direct hoe hoog uw maandelijkse premie zal zijn voor een verzekering. Vervolgens kunt u de verzekering aanvragen, controleren en bevestigen. Wanneer iets niet duidelijk is, kunt u altijd contact opnemen via de telefoon, e-mail of chat. Daarnaast staan alle veelgestelde vragen ook overzichtelijk op de website van AEGON Verzekeren.
 

Reviews

Bent u tevreden over Aegon of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingen van Aegon verzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 4.4/5 (1 vote cast)