Allsecur autoverzekering

Allsecur autoverzekering
  • Meest gekozen autoverzekering 2011
  • Elk jaar een nieuw premieaanbod met vrijblijvend advies over de dekking
  • Een uitstekende dekking voor een scherpe prijs

Informatie


Consumenten beschrijven Allsecur autoverzekering als volgt: “Een uitstekende dekking voor een scherpe prijs”. Allsecur is een bekende en grote autoverzekeraar, die in 2009 en 2010 werd uitgeroepen tot beste autoverzekeraar van Nederland. Daarnaast heeft Allsecur ook al twee jaar op rij de Independer Award voor meest gekozen autoverzekering gewonnen. Goed verzekerd zijn met een verrassend goede service is het handelsmerk va Allsecur.
Een van de voordelen van Allsecur, is dat u bij elke autoverzekering geen eigen risico heeft. Daarnaast maakt Allsecur gebruik van een Schadecoach en Onderweg Service. Wanneer er iets met uw auto aan de hand is, hoeft u alleen maar even te bellen. Bij Allsecur weten ze of het verstandig is direct te stoppen, of dat er binnen korte tijd naar de garage gereden moet worden.
Bij Allsecur kunt u drie verschillende verzekeringen voor auto’s afsluiten. De WA verzekering raadt Allsecur aan voor auto’s die ouder zijn dan acht jaar. Het is ook mogelijk om uw auto beperkt casco of volledig casco te verzekeren. Natuurlijk is bij een volledige verzekering de premie het hoogst. U bent bij Allsecur overigens bij elke autoverzekering gedekt tot vijf miljoen euro voor schade aan personen en 2,5 miljoen euro voor schaden aan spullen van anderen.
Het is ook mogelijk om een aanvullende inzittendenverzekering af te sluiten bij Allsecur. Met deze verzekering bent u zelfs verzekerd wanneer u bij iemand anders instapt. Om het serviceniveau van Allsecur te verhogen, behoren rechtsbijstand, bonusgarantie, en het verzekeren van extra accessoires ook tot de mogelijkheden.
 

Reviews

Bent u tevreden over Allsecur of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Allsecur autoverzekering.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 1.6/5 (1 vote cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
autoverzekering
Pechhulp via Mondial Assistance
Binnen 5 minuten al verzekerd
Opzeggen kan per dag

Enter Description