Anwb verzekeringen

Anwb verzekeringen
  • Anwb verzekeringen met persoonlijk advies als u dat wenst
  • Bij de verzekeringen van de ANWB kunt u profiteren van hoge kortingen
  • Schade? Binnen vijf werkdagen weet u waar u aan toe bent

Informatie


De ANWB is vooral bekend als bedrijf dat u komt helpen wanneer u pech heeft met uw auto. De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond bestaat al sinds 1883. Deze vereniging richt zich met een unieke mix op alle belangen van haar leden op het gebied van vakantie, mobiliteit en vrije tijd. Daarbij staat duurzame ontwikkeling bij de ANWB erg hoog in het vaandel. De ANWB biedt ook een aantal verzekeringen aan, die er voor zorgen dat u met een gerust hart op vakantie of reis kunt gaan.
Bij de ANWB verzekeringen is het mogelijk om twintig verschillende verzekeringen af te sluiten. Veel van deze verzekeringen zijn vooral bedoeld voor voertuigen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw boot, bromfiets, caravan, fiets, motor, auto of oldtimer verzekeren. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om een reisverzekering af te sluiten bij de ANWB verzekeringen, inclusief een annuleringsverzekering. Op het gebied van wonen en recreatie heeft de ANWB ook enkele verzekeringen.
Per verzekering staat op de website van de ANWB precies uitgelegd waarom de verzekering belangrijk is en welke voordelen de ANWB heeft. De fietsverzekering van de ANWB is bijvoorbeeld als beste getest door de Consumentenbond. Het afsluiten van een verzekering gaat via een aantal stappen. Bij een fietsverzekering geeft u bijvoorbeeld eerst aan om wat voor soort fiets het gaat. Na het invullen van deze gegevens krijgt u een duidelijk premieoverzicht, zodat u precies weet wat u moet betalen. Wanneer u al lid bent van de ANWB, kunt u overigens nog gebruik maken van een aantrekkelijke korting van 5%.
 

Reviews

Bent u tevreden over Anwb verzekeringen of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Anwb verzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 3.4/5 (1 vote cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
autoverzekering
Tot 80% no-claim korting
Dagelijks opzegbaar
Vertrouwde hulp ANWB Alarmcentrale

reisverzekering
Kinderen tot 5 jaar gratis
Doorlopend vanaf € 1,24 per maand
Afsluiten binnen 5 minuten


fietsverzekering
Beste getest door de Consumentenbond
Dekking voor diefstal én vandalisme
Geen eigen risico bij diefstal

bromfietsverzekering
Start met 55% no-claim
Uitgebreide ongevallendekking
Tot 75% ervaren rijders korting

motorverzekering
Motorkleding gratis meeverzekerd
Winterstopkorting
Tot 75% no-claim

bootverzekering
Inboedel meeverzekerd max. 30%
Tot 40% no-claim
5% ANWB ledenvoordeel