DAS Rechtsbijstandverzekering

Das rechtsbijstandverzekering
  • Elke verzekering inclusief onbeperkt telefonisch advies
  • 530 juridisch specialisten beschikken over kennis op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden
  • 22 vestigingen verspreid over heel Nederland

Informatie


DAS Rechtsbijstandverzekering streeft ernaar om juridische en financiële kennis toegankelijk te maken voor iedereen. Al sinds 1963 is DAS pionier op het gebied van rechtsbijstand. Momenteel is DAS één van de grootste financieel juridische dienstverleners van Nederland. Het is voor zowel particulieren als ondernemers mogelijk om een DAS Rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Voor particulieren biedt DAS drie rechtsbijstandsverzekering aan, vanaf €12,47 per maand.
De goedkoopste verzekering van DAS Rechtsbijstand is DAS voor iedereen. Met deze rechtsbijstandsverzekering bent u verzekerd tegen de conflicten die het meest voorkomen. Daarnaast krijgt u altijd gratis telefonisch advies en is uw hele gezin mee verzekerd. Wanneer u deze rechtsbijstandverzekering online aanvraagt, heeft u altijd een bedenktijd van veertien dagen waarin u de rechtsbijstandsverzekering kosteloos kunt annuleren. De DAS Particulier rechtsbijstandverzekering is uitgebreider en verzekert u ook voor conflicten en problemen met werkgevers, buren en aankopen. Ook bij deze zekering heeft u natuurlijk de veertien dagen bedenktijd. De duurste verzekering is DAS Particulier+. Dit is de meest uitgebreide DAS rechtsbijstandverzekering en u bent verzekerd van een royale dekking. Daarnaast betaalt u bij deze rechtsbijstandverzekering geen eigen risico en krijgt u een no claim korting.
Belangrijk om te weten, is dat bij de DAS voor iedereen verzekering, veel zaken alleen in Nederland verzekerd zijn. Bij de Particulier+ verzekering bent u bijvoorbeeld over de hele wereld verzekerd voor medische fouten, terwijl u dit bij de andere rechtsbijstand verzekeringen alleen in Europa bent. Met DAS Rechtsbijstand bent u in ieder geval altijd verzekerd van goede juridische hulp.
 

Reviews

Bent u tevreden over Das rechtsbijstand of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Das rechtsbijstand.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 1.6/5 (2 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
rechtsbijstand
Duidelijkheid over de kosten
Uw zaak volledig uitbesteden
Gratis advies letselschade