DELA uitvaartverzekering

Dela uitvaartverzekering
  • Bij Dela is er ruimte voor persoonlijke wensen
  • Bij Dela bent u verzekert van deskundige begeleiding
  • Ruim 3 miljoen mensen zijn bij ons verzekerd

Informatie


De ambitie van DELA uitvaartverzekering is dat klanten zo zorgeloos mogelijk naar de toekomst kunnen kijken. Het bedrijf bestaat al sinds 1937 en heette oorspronkelijk Draagt Elkanders Lasten. Het bedrijf wilde een einde maken aan het feit dat mensen met een openlijk standsverschil werden begraven. Tegenwoordig biedt DELA een uitvaartverzekering en een overlijdensrisicoverzekering aan. Op het gebied van uitvaartverzekeringen heeft DELA diverse opties, waardoor u altijd de begrafenis of crematie kunt kiezen die bij u past.
De DELA UitvaartPlan verzekeringen is speciaal voor uw begrafenis of crematie. Voor deze verzekering betaalt u elke maand een premie. De verzekering keert in natura uit, wat betekent dat nabestaanden geen geld krijgen wanneer de verzekeringhouder komt te overlijden. Het is natuurlijk wel mogelijk om voor aanvullende wensen een extra bedrag te verzekeren.
Wanneer u liever niet elke maand een premie betaalt, is het mogelijk om de uitvaartverzekering in één keer af te kopen. U betaald het verzekerde bedrag in één keer en daarnaast deelt u ook mee in de winst van DELA. Het bedrag waar u voor verzekerd bent zal dus door de jaren heen groeien. Bij deze uitvaartverzekering betaalt u overigens veel minder geld dan bij de uitvaartverzekering met een maandelijkse premie. Tot en met uw 84ste levensjaar is het mogelijk om deze uitvaartverzekering af te kopen. Een gedenkteken verzekering afsluiten is bij DELA eventueel ook mogelijk. U kunt zelf het bedrag kiezen waarvoor u verzekerd wilt zijn.
Op de website van DELA uitvaartverzekering is het eenvoudig gemaakt om uw premie voor een uitvaartverzekering te berekenen. In vijf stappen is het uiteindelijk mogelijk om de uitvaartverzekering af te sluiten.
 

Reviews

Bent u tevreden over Dela uitvaartverzekering of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Dela uitvaartverzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
uitvaartverzekering
Praktische hulp bij Dela
Betaal een eerlijke, lage premie
Deskundige begeleiding

overlijdensrisico
Uitkering naar keuze
Financiële en praktische hulp voor uw gezin
Snel en simpel geregeld

Enter Description