Delta Lloyd verzekeringen

Delta Lloyd verzekeringen
  • Hele jaar door eenmalig uw aanvullende verzekering aanpassen
  • Direct online een Delta Lloyd verzekering afsluiten
  • Delta Lloyd verzekeringen denkt na over het heden en de toekomst

 

Informatie


Delta Lloyd is onderdeel van de Delta Lloyd Groep en bestaat uit een aantal zelfstandige bedrijven die allemaal de naam Delta Lloyd voeren. Delta Lloyd verzekeringen biedt allerlei verzekeringen aan. Dit doen zij vooral veel via onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Klanten staan bij Delta Lloyd centraal en dat is te merken aan het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. De reden waarom Delta Lloyd dit keurmerk heeft ontvangen, is dankzij vijf uitgangspunten die zaken zoals goede bereikbaarheid, begrijpelijke informatie en zorgvuldige en snelle dienstverlening omvatten.
Verzekeringen zijn bij Delta Lloyd onderverdeeld in vier verschillende categorieën. Deze categorie in zijn wonen, gezondheid, vervoer en vrije tijd en financiële toekomst. In elke categorie zijn er veel verzekeringen beschikbaar. Het is zelfs mogelijk om een woonschipverzekering af te sluiten, dus ideaal voor wanneer u een woonboot heeft. Het is een groot pluspunt dat Delta Lloyd een erg uitgebreid aanbod heeft van verschillende soorten verzekeringen.
Op de website van Delta Lloyd staat per verzekering aangegeven wat ze precies verzekeren en wat niet. Daarnaast is het ook onmogelijk om extra verzekeringen af te sluiten en laten ze u altijd de voordelen van de desbetreffende verzekering zien. Natuurlijk is het ook mogelijk om online de kosten te zien, aangezien dit bij verzekeringen erg belangrijk is. Uw premie berekenen kan namelijk erg eenvoudig via een speciale rekeningmodule. Zo bent u precies op de hoogte van wat u per maand aan premie moet betalen. Verzekeringen kunnen bij Delta Lloyd gewoon online afgesloten worden waardoor u niet naar een speciaal kantoor hoeft.
 

Reviews

Bent u tevreden over Delta Lloyd of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Delta Lloyd verzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
autoverzekering
Altijd een no-claimkorting op uw premie
Jonge bestuurder, eigen risico niet hoger
No-claimkorting op uw premie


reisverzekering
365 dagen per jaar verzekerd
Standaard wintersport en duiken verzekert
Dekking over hele wereld geldig


bootverzekering
24 uur per dag hulp
Zeer uitgebreide dekking
Scherpe premie

Enter Description