Diks verzekeringen

Diks verzekeringen

Informatie


Diks Verzekeringen is een bedrijf dat verzekeringen aanbiedt in vier verschillende categorieën. Deze categorieën zijn autoverzekeringen, woonverzekeringen, recreatieve verzekeringen en brommerverzekeringen. Diks Verzekeringen bestaat al sinds 1970. Zij willen consumenten op een onafhankelijke manier helpen, zodat deze altijd de beste verzekeringen tegen de laagste premie en beste voorwaarden krijgen. Omdat Diks Verzekeringen onafhankelijk is, hebben zij geen verplichtingen of contracten met aanbieders van verzekeringen. Zij kunnen voor u dus altijd op zoek naar de laagste premie en beste voorwaarden.
Het is mogelijk om bij Diks Verzekeringen een verzekering af te sluiten binnen vijf minuten. Ze hebben namelijk een erg uitgebreide website en het is ook mogelijk om Diks Verzekeringen 24 uur per dag, zeven dagen per week te bellen. Na het afsluiten van de meeste verzekeringen, bent u in de meeste gevallen ook direct verzekerd.
De meeste verzekeringen van Diks zijn al beschikbaar vanaf enkele euro’s per maand. Vooral de autoverzekeringen zijn bij Diks Verzekeringen erg populair. Momenteel hebben zij namelijk al meer dan 28.000 auto’s verzekerd. U kunt bij Diks Verzekeringen ook terecht wanneer u een bijvoorbeeld een oldtimer, camper of Porsche wilt verzekeren. Op het gebied van woonverzekeringen heeft Diks Verzekeringen verschillende verzekeringen, die uiteenlopen van aansprakelijkheidsverzekeringen tot aan uitvaartverzekeringen. Ook kunt u bij Diks Verzekeringen terecht voor reisverzekeringen of bootverzekeringen. Daarnaast kunt u een annuleringsverzekering afsluiten op uw vakantie en het is zelfs mogelijk om uw au pair te verzekeren.
Bij Diks Verzekeringen weet u altijd waar u aan toe bent en is het een fluitje van een cent om online de verschillende verzekeringen te vergelijken. U krijgt bij Diks altijd de beste verzekering voor uw budget.
 

Reviews

Bent u tevreden over Diks of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Diks verzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

[WPCR_INSERT]