Ditzo verzekeringen

Ditzo verzekeringen
  • U kunt alle verzekeringszaken online regelen
  • Mogelijkheid om zelf je verzekeringen samen te stellen
  • Dagelijks je verzekeringen aanpassen of beëindigen

Informatie


Ditzo verzekeringen heeft opgemerkt dat er grote onvrede en wantrouwen heerst in de wereld van verzekeren. Bij Ditzo vinden ze dat verzekeraars en banken een positieve bijdrage dienen te leveren aan uw leven. Echter is Ditzo van mening dat banken en verzekeraars de grote bedrijven zijn die zich niet verdiepen in u als individu. Hierdoor krijgt het gevoel dat u niet serieus wordt genomen en wordt er tijd, moeite en geld verspild.
Daarom breekt Ditzo verzekeringen graag met de tradities in deze branche en beloven zij naar u te luisteren en met u in gesprek te blijven. De ambitie van Ditzo is om alles wat voor uw situatie niet in uw voordeel werkt, op te lossen met een beter alternatief.
Zo kunt u bij Ditzo terecht voor verschillende soorten verzekeringen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een autoverzekering af te sluiten of te kiezen voor Prepaid Pechhulp. Deze pechhulp is ideaal voor personen met weinig pech en u zit niet vast aan een lidmaatschap of maandelijkse premie. Natuurlijk is het ook mogelijk om een reisverzekering of inboedelverzekering af te sluiten, net zoals rechtsbijstandverzekeringen, woonhuisverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.
Voor elke soort verzekering is het mogelijk om online uw premie te berekenen waardoor u een indicatie krijgt van het bedrag dat u per maand zou moeten betalen. Voordelen van Ditzo zijn dat de dekkingen dagelijks bij zichtbaar zijn, het bedrijf 24 uur per dag bereikbaar is en dat u eventueel dagelijks kunt opzeggen. Het idee bij Ditzo verzekeringen vooral dat wanneer u weinig gebruik maakt van hun diensten, u ook minder betaald.
 

Reviews

Bent u tevreden over Ditzo verzekeringen of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingen van Ditzo.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)