Europeesche Verzekeringen

Europeesche verzekeringen
  • Hulp tijdens uw vakantie 24 uur per dag.
  • Online uw schades melden.
  • De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Informatie


Europeesche Verzekeringen is een specialist in reis- en recreatieverzekeringen. In 2010 is Eurpeesche Verzekeringen uitgeroepen tot beste reisverzekeraars van Nederland. Met dit bedrijf is het namelijk mogelijk om erg veel activiteiten te verzekeren die u in uw vrije tijd graag onderneemt. Of het nu gaat om reizen, watersporten, golfen of kamperen, bij Europeesche Verzekeringen kunt u het allemaal verzekeren. Op het gebied van service kunt u bij Europeesche Verzekeringen alleen de hoogste kwaliteit verwachten. Zij maken namelijk gebruik van een Europese Hulplijn, die zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar is. Op deze manier verzekert Europeesche Verzekeringen u altijd van de beste hulp, overal ter wereld.
Het aantal verzekeringen dat Europeesche Verzekeringen aanbiedt stijgt boven de twintig uit. Het is bijvoorbeeld niet alleen mogelijk om reisverzekeringen of annuleringsverzekeringen af te sluiten, maar u kunt ook terecht voor schoolreisverzekeringen en verzekeringen voor zakelijke reizen. Ook verzekert Europeesche Verzekeringen graag bruiloften, evenementen en kunt u ook terecht voor het verzekeren van artikelen die u gebruikt bij uw hobby of sport. Natuurlijk is het vervoer naar en tijdens uw verblijf ook erg belangrijk. Of u nu een boot, fiets of caravan wilt verzekeren, maakt niet uit. Al deze voertuigen kunnen eenvoudig worden verzekerd bij Europeesche Verzekeringen.
Schade melden kan eenvoudig online of via het telefoonnummer van Europeesche Verzekeringen. Zij snappen namelijk erg goed dat u niet altijd beschikking heeft tot internet. Sommige premies kunt u direct online berekenen, voor andere verzekeringen dient u contact op te nemen met Europeesche Verzekeringen. De meeste verzekeringen zijn echter gewoon online af te sluiten en dat is een groot voordeel van Europeesche Verzekeringen.
 

Reviews

Bent u tevreden over de Europeesche of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingen van de Europeesche.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
reisverzekering
De Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar
Beste reisverzekeraar 2009 en 2010
Bij bagageschade binnen twee dagen uw geld terug


motorverzekering
Gratis hulpverlening in Nederland en Europa
Twee jaar extra garantie op reparaties
Direct online afsluiten

oldtimerverzekering
Gratis hulpverlening in Nederland
FEHAC-lid? Dan 10% extra korting
Voor recreatief gebruik, dús lagere premie

bootverzekering
Hoge no-claimkorting als u schadevrij vaart
Geen eigen risico bij hulp
Gratis hulpverlening in Nederland en Europa