Inshared verzekeringen

Inshared verzekeringen
  • 100 procent zelf je verzekeringen online regelen
  • Inshared heeft weer de beste woningverzekering volgens de consumentenbond
  • Stap simpel over met Inshared Overstapservice

Informatie


Inshared verzekeringen is een jong bedrijf met een klein team en grootse ideeën. De twee oprichters van Inshared waren van mening dat er in de wereld van verzekeren iets moest veranderen. Niet veel later presenteerden zij hun plannen aan Achmea, om een verzekeraar te beginnen waarbij je alleen online terecht kan. Bij Inshared zien ze verzekeren net als internetbankieren, dus 100% veilig en eenvoudig via het internet.
In tegenstelling tot veel andere verzekeraars, werkt Inshared verzekeringen samen met andere bedrijven. Zo houdt het bedrijf DEKRA zich bezig met schademeldingen bij Inshared. Op deze manier zorgt Inshared ervoor dat u altijd de beste service krijgt. Een ander groot voordeel, is dat bij Inshared alles online te regelen is. Daardoor heeft deze verzekeraar geen duur kantoorpand, verloopt de communicatie via korte lijnen en zijn problemen snel opgelost. Dit ziet u uiteindelijk terug in aantrekkelijke premies en het is zelfs mogelijk om alle gegevens van Inshared in te zien, aangezien ze daar niet van geheimen houden.
Op het gebied van verzekeringen heeft Inshared een uitgebreid aanbod. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een auto of motorverzekering af te sluiten. Daarnaast zijn er ook reisverzekeringen aanwezig en kunt u ook uw gehele huis en inboedel laten verzekeren bij Inshared. Wat het bedrijf ook anders maakt dan de meeste verzekeringen is de jaarbeloning. Bij Inshared verzekeringen wordt van alle premies namelijk 20% gebruikt om het bedrijf te runnen en 80% om de schadeclaims te betalen. Geld dat aan het eind van het jaar overblijft, kunt u terugkrijgen als jaarbeloning. U kunt bij Inshared sparen zodat de jaarbeloning hoger wordt. U krijgt bijvoorbeeld punten voor elke maand dat u klant bent en voor elke euro premie die u betaald. Ook kunt u uw jaarbeloning verhogen door bijvoorbeeld rookmelders aan te schaffen of door een alarminstallatie te plaatsen in uw auto.
 

Reviews

Bent u tevreden over Inshared of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Inshared verzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 4.4/5 (1 vote cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
autoverzekering
Eén van de laagste premies
Nieuwwaarde/dagwaarde+10%
Ook halve allrisk mogelijk

opstalverzekering
Standaard dekking van glas
Vervangende woonruimte
Best getest door de Consumentenbond


reisverzekering
Geen eigen risico
Tot 6 personen verzekerd
Geen overbodige dekkingen