Kruidvat verzekeringen

Kruidvat verzekeringen
  • Lage premies en ruime dekkingen bij Kruidvat verzekeringen
  • Snelle schadeafhandeling bij Kruidvat
  • Bij Kruidvat kunt u gebruik maken van de handige overstapservice

 

De kruidvat fietsverzekering wordt niet meer gesloten.
Vergelijk hier alle andere fietsverzekeringen

 

Informatie


Kruidvat biedt sinds enige tijd ook verzekeringen aan. Kruidvat verzekeringen zijn er in diverse soorten en maten, maar vooral gericht op het gezinsleven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een autoverzekering of huisdierenverzekering af te sluiten bij Kruidvat verzekeringen. Daarnaast bieden zij onder andere ook verzekeringen voor woonhuis, inboedel en rechtsbijstand aan. Ook het is het mogelijk om een zorgverzekering bij Kruidvat af te sluiten. In totaal zijn er negen verzekeringen die Kruidvat verzekeringen aanbiedt.
Kruidvat verzekeringen heeft een aantal voordelen. Zo hanteren zij een lage premie en heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Dit kan erg handig zijn wanneer u niet zeker weet of u een verzekering wel of niet af moet sluiten. Op de website van Kruidvat verzekeringen is het mogelijk om direct uw premie te berekenen, zodat u precies weet hoeveel geld de verzekering u gaat kosten. Wanneer u de verzekering direct af wilt sluiten, kunt u dat doen via de website.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat bijvoorbeeld niet alle auto’s verzekerd kunnen worden bij Kruidvat verzekeringen. Wanneer u een auto wilt verzekeren, dan wordt deze bij Kruidvat verzekeringen alleen verzekerd tot een catalogus waarde van €70.000.
Natuurlijk geldt ook dat u bij Kruidvat verzekeringen goed de algemene voorwaarden dient door te lezen voordat u een verzekering afsluit. Op deze manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij een huisdierenverzekering mag u van Kruidvat verzekeringen zelf uw dierenarts kiezen. Dit is niet bij alle verzekeraars toegestaan en daarom is het fijn om dit van tevoren na te gaan.
 

Reviews

Bent u tevreden over Kruidvat verzekeringen of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Kruidvat.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 4.6/5 (1 vote cast)