Meeus verzekeringen

Meeus verzekeringen
  • 80 jaar ervaring in verzekeren
  • Twee weken bedenktijd en dagelijks opzegbaar
  • Meeus staat voor snelle schadeafhandeling

 

Informatie


Meeus verzekeringen is een van de grootste tussenpersonen in de verzekeringswereld. Met meer dan 450.000 particuliere en zakelijke klanten en 80 jaar ervaring weten zij wat belangrijk is. Daarnaast is het bedrijf ook onderdeel van AEGON. Meeus verzekeringen biedt u altijd twee weken bedenktijd en een snelle schadeafhandeling. Daarnaast is een verzekering van Meeus dagelijks opzegbaar, waardoor u nergens aan vast zit.
Meeus verzekeringen deelt haar verzekeringen in de categorieën vervoer, woonhuis, gezin, reizen & recreatie, zorg en ‘voor later’ in. Per categorie zijn meerdere verzekeringen terug te vinden. Zo kunt u niet alleen uw nieuwe auto of fiets verzekeren bij Meeus verzekeringen. Het is namelijk ook mogelijk om uw oldtimers of camper te verzekeren.
Het uitgebreide aanbod van verzekeringen zorgt ervoor dat u bij Meeus verzekeringen al uw verzekeringen onder één dak kunt onderbrengen. Er is zelfs een speciale studentenverzekering waarbij een student voor slechts €25 per jaar is zeker voor inboedel, aansprakelijkheid en ongevallen.
Het afsluiten van een verzekering gaat bij Meeus verzekeringen erg eenvoudig. Op de website van het bedrijf kunt u voor alle verzekeringen direct de premie berekenen. Op deze manier geeft Meeus verzekeringen u direct openheid in zaken en is voor u zichtbaar wat een bepaalde verzekering precies kost.
Voordat u echter de Meeus verzekeringen afsluit, is het aan te raden om eerst de voorwaarden en productwijzer goed door te lezen. Zo weet u precies waar u wel en niet voor verzekerd bent en hoe de schade afhandeling in zijn werk gaat. U heeft altijd twee weken bedenktijd, dus een verzekering terugdraaien is geen probleem.
 

Reviews

Bent u tevreden over Meeus verzekeringen of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingen van Meeus.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 3.6/5 (3 votes cast)