Monuta uitvaartverzekeringen

Monuta uitvaartverzekeringen
  • Leg uw uitvaartwensen gemakkelijk vast met Monuta uitvaartontwerp
  • Mogelijkheid om u te verzekeren voor een begrafenis of crematie in het buitenland
  • Monuta uitvaartverzekeringen heeft 130 sfeervolle vestigingen in Nederland

Informatie


Monuta is een uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. Zij bieden dan ook een totaalpakket aan van allerlei producten en diensten die met een uitvaart te maken hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw uitvaartwensen vast te leggen bij Monuta. Met de juiste uitvaartverzekering wil Monuta uw uitvaart betaalbaar houden en zorg dragen wanneer deze wensen uitgevoerd dienen te worden.
Dankzij een uitvaartverzekering van Monuta, staan nabestaanden niet met onverwachte kosten in handen. Daarnaast neemt Monuta de afhandeling uit handen en blijft er vaak een vrij te besteden bedrag over, dat nabestaanden kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld aanvullende wensen. Omdat een uitvaart erg persoonlijk is, raadt Monuta haar klanten aan om een afspraak te maken met één van haar adviseurs. Elke uitvaart is namelijk anders en er moet zeker rekening gehouden worden met de persoonlijke situatie van iedereen.
Bij Monuta is het mogelijk om meerdere verzekeringen op uitvaartgebied af te sluiten. De Uitvaart Basis, Uitvaart Plus, Uitvaart Top en Uitvaart Flexibel verzekeringen hebben allemaal een eigen vrij te besteden bedrag. Bij de goedkoopste verzekering is dit bedrag 2.500 euro, terwijl u bij de Uitvaart Top verzekering een bedrag van 5.500 euro extra kunt besteden. Ook is het mogelijk om enkel een geldbedrag te laten verzekeren. Wat uniek is bij Monuta, is dat ze ook een speciale multiculturele uitvaartverzekering aanbieden. Hierbij worden bijvoorbeeld de kosten gedekt voor een rituele wasbeurt.
Op de site van Monuta uitvaartverzekeringen is het erg eenvoudig om in vijf stappen een verzekering af te sluiten. Wanneer u de geboortedatum heeft ingevuld, krijgt een duidelijk overzicht van de premie per maand. Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis mee verzekerd. U kunt overigens 24 uur per, dag zeven dagen per week terecht voor hulp en advies bij Monuta.
 

Reviews

Bent u tevreden over Monuta of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Monuta uitvaartverzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
uitvaartverzekering
Goede dekking en scherpe premie
Eenvoudig online verzekering afsluiten
Ontwerp uw eigen uitvaart