Nationale Nederlanden verzekeringen

Nationale Nederlanden verzekeringen
  • Uw zaken goed op een rijtje bij Nationale Nederlanden
  • Nationale Nederlanden verzekeringen heeft 24 uurs schademelding
  • Goede raad van professionele adviseurs

Informatie


Nationale Nederlanden is een van de grootste verzekeraars van Nederland. In totaal verzekeren zij vijf miljoen klanten, zowel particulieren als bedrijven. In totaal werken er meer dan 6000 mensen bij Nationale Nederlanden en heeft het bedrijf 165 jaar ervaring. Bij Nationale Nederlanden verzekeringen vinden zij het belangrijk om zich in te leven in de klant. Transparantie en duidelijkheid zijn voor Nationale Nederlanden ook erg belangrijk.
Iedereen is anders en daarom kan ook iedereen terecht bij Nationale Nederlanden. Om deze reden hechten ze bij Nationale Nederlanden veel waarde aan een persoonlijk advies. De diensten van Nationale Nederlanden worden aangeboden via onafhankelijke tussenpersonen, accountmanagers en banken. Het is ook mogelijk om zelf telefonisch contact op te nemen met Nationale Nederlanden.
Het assortiment van diensten is erg uitgebreid en loopt van collectieve pensioenen tot aan hypotheken en verzekeringen. U kunt dus als bedrijf of als particulier voor veel zaken terecht bij Nationale Nederlanden. Dit kan raadzaam zijn omdat u zo meerdere diensten bij dit bedrijf heeft ondergebracht. Op deze manier behoudt u eenvoudig het overzicht en heeft u één aanspreekpunt.
U kunt zelf erg eenvoudig uw premie voor verschillende producten en diensten berekenen op de website van Nationale Nederlanden. Daarnaast heeft Nationale Nederlanden regelmatig aantrekkelijke acties waarbij u als nieuwe klant veel van kunt profiteren. Of u nu op zoek bent naar een hypotheek, levensverzekering of persoonlijk advies over uw pensioen, bij Nationale Nederlanden kunt u voor deze zaken altijd terecht en wordt u op een vriendelijke professionele manier geholpen.
 

Reviews

Bent u tevreden over Nationale Nederlanden verzekeringen of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Nationale Nederlanden.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)