OHRA rechtsbijstandverzekering

Wilt u graag gebruik maken van de OHRA rechtsbijstandverzekering? Het is een handige verzekering, die er bijvoorbeeld voor kan zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw baan. Daarnaast kunt u grote aankopen als een auto, meubels, een keuken of wellicht een huis zonder vrezen doen en kunt u online aankopen doen, waarbij u verzekerd bent van goede juridische bijstand.

Geen eigen bijdrage

Bovendien hoeft u voor de OHRA rechtsbijstandverzekering nooit een eigen bijdrage te betalen. Dit betekent dat u de kosten netjes vergoed krijgt, op het moment dat u juridische hulp in dient te schakelen. Uiteraard kunt u online uw premie berekenen, om na te gaan wat het u kost om u op een goede manier te verzekeren.

Gratis telefonisch advies

Denkt u te maken te krijgen met een geschil en heeft u een verzekering bij OHRA? Geen probleem, dan kunt u gratis gebruik maken van de speciale telefonische advieslijn. U kunt bellen met een specialist, die u aan kan geven waar u rekening mee dient te houden en hoe u een conflict kunt voorkomen. Deze handige service van OHRA zorgt ervoor dat u het aantal daadwerkelijke problemen tot een minimum kunt beperken. De OHRA rechtsbijstandverzekering gaat wat dat betreft verder dan alleen een juridische dekking.

OHRA modules uitzoeken

Uiteraard kunt u de OHRA rechtsbijstandverzekering vormgeven zoals u dat zelf wenst. Kies bijvoorbeeld voor de modules voor Consument en Wonen, die voor Inkomen, die voor Belasting en Vermogen of die voor Verkeer. U bepaalt op die manier zelf hoe uw OHRA rechtsbijstandverzekering eruit komt te zien. U bent op een goede manier verzekerd, terwijl u er aan de andere kant zeker van bent dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Hierin probeert OHRA zich duidelijk te onderscheiden.