Petplan verzekeringen

Petplan verzekeringen
  • Petplan biedt een keuze uit verschillende zorgpakketten en aanvullende verzekeringen
  • Declaraties worden binnen 3 weken na ontvangst afgehandeld
  • Met Petplan kunt u terecht bij alle dierenartsen in Nederland

Informatie


Petplan is wereldwijd de grootste huisdieren verzekeraar. Het bedrijf heeft zich vooral gespecialiseerd in het verzekeren van katten, honden en konijnen. Het bedrijf is ooit begonnen als initiatief van UAV Dierenartsen-coörperatie en de pakketten zijn samengesteld met de hulp van huisartsen. Op het gebied van declaraties werkt het bedrijf samen met Unigarant Verzekeringen, dat een dochteronderneming van de ANWB is.
Bij Petplan zijn dieren het belangrijkste. Alles in het bedrijf is er op gefocust om een zo goed mogelijke verzekering voor honden, katten en konijnen aan te bieden. Alle medewerkers hebben zelf ook huisdieren, waardoor zich precies in uw situatie kunnen verplaatsen. In totaal hebben al meer dan één miljoen huisdieren eigenaren gekozen voor een zorgverzekering via Petplan.
Er zijn drie verschillende zorgpakketten beschikbaar. Per stap dat u hoger gaat, betaalt u ook meer premie. Daarnaast dient er ook meer premie betaald te worden wanneer een huisdier zwaarder of ouder wordt. Natuurlijk is het ook zo dat wanneer u meer premie betaalt, de maximale uitkering ook hoger is. Petplan heeft ook vier verschillende aanvullende verzekeringen voor uw huisdier. Zo kunt u uw huisdier verzekeren voor sterilisatie of castratie en is het zelfs mogelijk om te verzekeren voor chemotherapie en radiotherapie. Bij Petplan kunt u ook een crematieverzekering afsluiten. Wanneer vaak op reis gaat en een huisdier graag wilt meenemen, is het verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De kosten voor dierenartsen worden in het buitenland dan vergoed tot aan 1.000 euro per verzekeringsjaar.
Het is belangrijk om te weten dat u altijd eerst zelf de rekening bij de dierenarts dient te betalen. De originele rekening kunt u daarna indienen. U ontvangt dan binnen drie weken per post of e-mail specificatie van het bedrag dat Petplan aan u gaat uitkeren.
 

Reviews

Bent u tevreden over Petplan of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Petplan Verzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
huisdierverzekering
Gratis opzegservice
Vrije dierenartskeuze
Levenslange premiegarantie