PNO zorgverzekering

PNO verzekering
  • Pno zorgverzekering die bij je past zonder medische selectie.
  • Onderzoek van NIVEL: PNOzorg vijf jaar op rij als beste zorgverzekeraar.
  • Collectiviteitskorting voor iedereen.

Informatie


PNO snapt als geen ander dat het kiezen van een zorgverzekering niet het meest interessante klusje is. Men spreekt zelfs van een ‘saaie’ bezigheid, waar u waarschijnlijk niet zoveel zin in heeft. Men is echter van mening dat het daarom verstandig is om een zorgverzekering af te sluiten bij PNO, aangezien men uw zorgen op een effectieve wijze uit handen weet te nemen. U heeft zo min mogelijk omkijken naar uw zorg. Men zorgt ervoor dat u de zorg ontvangt die u wenst en dat de kosten op een soepele manier vergoed zullen worden.
Bij PNO is het bovendien goed mogelijk om korting te krijgen op de premie. U kunt korting krijgen door gebruik te maken van een collectiviteitskorting, maar het is daarnaast ook goed mogelijk om meerdere dekkingen met elkaar te combineren. Op die manier heeft de zorgverzekeraar de mogelijkheid om u een aantrekkelijke korting aan te bieden. U kiest wat dat betreft eenvoudig voor een voordelige verzekering, die aan de andere kant op een heel zorgvuldige manier is samengesteld. U heeft nauwelijks omkijken naar uw zorg en bent aan de andere kant zeker van een uitstekende zorgverzekering, waar u altijd op terug kunt vallen.

 

Reviews

Bent u tevreden over PNO verzekeringen of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingen van PNO.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 4.6/5 (1 vote cast)