Proteq Dier & Zorg verzekeringen

Proteq Dier & Zorg verzekeringen
  • Hoogste maximale vergoeding € 5.000
  • Heupen en Ellebogen in de Basisdekking
  • Niet meer zelf de nota voorschieten

Informatie


Proteq Dier & Zorg is onderdeel van SNS Reaal en marktleider op het gebied van huisdierenverzekeringen. Het bedrijf heeft al meer dan twaalf jaar ervaring en u hoeft nooit zelf de nota voor te schieten. Proteq Dier & Zorg is hiermee de enige verzekeraar die direct aan praktijken uitkeert. Er zijn ongeveer 112.000 honden en katten verzekerd bij Proteq Dier & Zorg en het bedrijf handelt jaarlijks 150.000 claims af.
Bij Proteq Dier & Zorg kunt u kiezen voor twee verschillende hoofdverzekeringen. Het bedrijf snapt namelijk dat het ene ras gevoeliger kan zijn voor ziekten dan het andere ras. Met een huisdierenverzekering van Proteq Dier & Zorg bent u altijd in staat om de behandelingskosten van uw zieke of gewonde huisdier te betalen. De basisdekking van Proteq Dier & Zorg is al erg uitgebreid maar kan eenvoudig worden aangevuld. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een basisdekking plus castratie en sterilisatie, vergoed Proteq Dier & Zorg 50% van deze kosten.
Bij de aanvullende Proteq Dier & Zorg verzekering worden kosten voor bijvoorbeeld fysiotherapie, tandheelkunde en gedragstherapie vergoed. Het is ook mogelijk om een huisdier te verzekeren voor preventieve vaccinaties, met een maximum bedrag van 65 euro per twaalf maanden. Met crematiedekking van Proteq Dier & Zorg bent u er tenslotte zeker van dat de kosten voor het cremeren van nieuwe huisdier vergoed worden.
Als laatste is het wel belangrijk om te weten dat de eigen bijdrage bij Proteq Dier & Zorg altijd 19% is. Daarnaast wordt de premie per jaar met 4% verhoogd en hanteren ze bij Proteq Dier & Zorg een zogeheten jaarlijkse leeftijdstoeslag. Wanneer uw huisdier bijvoorbeeld acht jaar geworden is, betaald u voor een hond 10% en voor een kat 8% per jaar extra.
 

Reviews

Bent u tevreden over Proteq Dier & Zorg of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingen van Proteq Dier & Zorg Verzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
huisdierverzekering
Vaccinatie + Crematie mee te verzekeren
Vrije dierenartskeuze
Meer dan 12 jaar ervaring