Route mobiel verzekeringen

Route mobiel verzekeringen
  • Zelf uw verzekeringspakket samenstellen bij Route Mobiel
  • Gemak van één altijd bereikbare alarmcentrale
  • Bij Route Mobiel verzekeringen een hoge dekking en een lage premie

Informatie


Route Mobiel verzekeringen is sinds 2004 een netwerk van pechhulpverleners verspreid over meer dan 180 uitvalspunten in Nederland en is zijn zij actief in bijna alle Europese landen. Route Mobiel geeft pechhulp tegen lage kosten zonder in te leveren op kwaliteit. Deze lage kosten voeren zij ook door op hun auto- en reisverzekeringen. Zo kennen deze verzekeringen geen dubbele dekkingen met pechhulp en sluiten zijn hierdoor goed op elkaar aan.
Zoals gezegd is het mogelijk om bij Route Mobiel een autoverzekering af te sluiten. Een autoverzekering van Route Mobiel heeft een aantal voordelen; een alarmcentrale die direct helpt, een verzekering die past bij uw pechhulp (wanneer u bijvoorbeeld al pechhulp heeft via de Bovag of ANWB, inzittende verzekering waarbij iedereen in de auto is beschermd en rechtsbijstandverzekering waarbij deskudige juridische hulp wordt verleent. Verder is een autoverzekering van Route Mobiel dagelijks opzegbaar.
Op de site www.routemobiel.nl is het mogelijk om de autoverzekering van Route Mobiel aan te vragen en af te sluiten.
Ook is het op de website mogelijk om uw premie te berekenen. Dit gaat op als volgt; ten eerste vult u uw kenteken in. Vervolgens vult u in hoeveel jaren u schadevrij heeft gereden, hierna vult u uw postcode, geboortedatum, de waarde van uw accessoires in en geeft u aan hoeveel eigen risico u wilt. Wanneer dit is gebeurd wordt uw premie berekend.
Tot slot kunt u nog aangeven of u WA, WA Plus of All Risk verzekerd wil zijn, om vervolgens uw maandelijkse kosten te zien te krijgen.
 

Reviews

Bent u tevreden over Route mobiel of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Route mobiel.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 4.6/5 (1 vote cast)

 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
autoverzekering
Dagelijks opzegbaar
Zelf samen te stellen verzekering
Weet waar u aan toe bent

reisverzekering
Dagelijks opzegbaar
Zelf samen te stellen verzekering
Weet waar u aan toe bent