Yarden uitvaartverzekering

yarden uitvaartverzekering
  • Verzekeren én verzorgen van uw uitvaart.
  • Bepaal zelf de hoogte van uw premie.
  • Yarden is lid van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Informatie


Yarden is een bekende online uitvaartverzorger. Het mogelijk om uw uitvaart helemaal naar u wens in te richten, zo kunnen verschillende thema’s, verzorgers en locaties gekozen worden die het beste bij uw wensen passen.
Het is mogelijk om bij Yarden een uitvaartverzekering af te sluiten. Wanneer u dit doet verzekert u niet alleen de kosten van de uitvaart maar kunt ook uw gehele uitvaart laten regelen.
De voordelen die Yarden biedt zijn dat het zowel uw uitvaart verzekert als verzorgt,, een scherpe premie, kinderen tot 18 jaar gratis zijn mee verzekerd, u zelf de hoogte van het verzekeringsbedrag, de uitvaartondernemer en diensten bepaalt.
Het is mogelijk om zelf uw premie te berekenen. Dit gaat als volgt, eerst vult u het aantal verzekerden in, vervolgens geeft u aan hoeveel kinderen u mee wilt verzekeren. Hierna geeft u uw geboortedatum, de leeftijd tot wanneer u premie wilt blijven betalen en de verzekerde som op. Yarden zal dan op basis van deze gegevens een mooi overzicht van uw premie geven.
Een andere functie die de website van Yarden biedt is de uitvaartcalculator. Met deze functie kunt u precies berekenen hoe duur uw uitvaart is. Dit gaat door middel van een twaalftal stappen die u online invult. Wanneer alle stappen zijn voldaan worden de kosten van de opgevraagde verzekering berekend.
Tot slot is het mogelijk om samen met een adviseur de mogelijkheden voor uw uitvaartverzekering te bespreken. Yarden heeft zijn eigen verzekeringadviseurs, deze zijn bereikbaar via het Yarden Contactcentrum waarvan het telefoonnummer op de website te vinden is.

 

Reviews

Bent u tevreden over Yarden verzekeringen of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingen van Yarden.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)