Zekur verzekeringen

Zekur verzekeringen
  • ZEKUR biedt de belangrijkste verzekeringen voor elke woonsituatie
  • ZEKUR is dé jongerenverzekering van Univé
  • je betaalt altijd een lage premie voor je verzekering

Informatie


ZEKUR biedt verzekeringen aan speciaal voor jongeren en is onderdeel van Univé. Bij ZEKUR verzekeringen zijn de premies laag dankzij afspraken met een aantal zorgverleners. Het is bij ZEKUR niet alleen mogelijk om zorgverzekeringen af te sluiten, aangezien ZEKUR ook woonverzekeringen aanbiedt. Alle verzekeringen van ZEKUR zijn goed op elkaar afgestemd, wat als voordeel heeft dat u nooit dubbel verzekerd bent. Het is natuurlijk ook mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten onder de noemer Extra ZEKUR.
De basis zorgverzekering kost bij ZEKUR nog geen 70 euro en het is zelfs mogelijk om tot € 300 te besparen op uw zorgverzekering. De aanvullende verzekering kost net geen 92 euro. Bij ZEKUR hebben ze goed in de gaten dat uit huis wonen en studeren duur is, waardoor u gebruik kunt maken van een speciale actie. Wanneer dankzij u iemand anders een verzekering afsluit bij zeker, ontvangt u allebei € 12,50. U kunt de premie van de zorgverzekeringen van ZEKUR eenvoudig online berekenen en afsluiten.
Voor jongeren biedt ZEKUR verzekeringen ook drie woonverzekeringen aan. Dit zijn de verzekeringen Student uitwonend, Single en Duo. Deze drie verzekeringen zijn standaard af te sluiten, maar ook met extra dekkingen waardoor de premie per maand natuurlijk wel hoger wordt. Voor jongeren en studenten zijn het echte prima verzekeringen, of u nu alleen woont of met zijn tweeën. Wanneer u al een verzekering heeft en graag tot overstappen naar ZEKUR, bieden zij u een standaardbrief aan waarmee dit eenvoudig kan.
 

Reviews

Bent u tevreden over Zekur of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Zekur verzekeringen.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
inboedelverzekering
Handige verzekeringsbundel
Al je bezittingen automatisch verzekerd
Dagwaarde uitgekeerd voor fietsen


zorgverzekering
Bespaar tot € 300,- per jaar
Basispremie vanaf € 73,50
Uit te breiden naar Extra ZEKUR Zorg