Zelf verzekeringen

Zelf verzekeringen
  • Goed verzekerd zijn en tot honderden euro’s per jaar besparen
  • Zelf.nl doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden
  • Tot 30% korting bij verschillende Zelf verzekeringen

Informatie


Zelf verzekeringen is een bedrijf dat onderdeel is van SNS REAAL en zich richt op allerlei soorten verzekeringen. Het bedrijf is een initiatief van Proteq Schadeverzekeringen NV en Proteq Levensverzekeringen NV. Zelf verzekeringen streeft er naar om alle kosten zo laag mogelijk te houden en weerhoudt zich dus van dure reclames op televisie en radio. Het bedrijf is gevestigd in Heerhugowaard en u kunt zelf uw verzekering afsluiten. Omdat Zelf bespaart op zaken zoals een duur kantoorpand, krijgt u een goedkopere premie. Deze aantrekkelijke premie gaat niet ten koste van de dekking op snelle service.
Met de verzekeringen van Zelf.nl is het mogelijk om tot honderden euro’s per jaar te besparen. Zelf.nl heeft haar verzekeringen in zeven categorieën onderverdeeld. Zo kunt u verzekeringen afsluiten voor uw auto, vakantie, rechtsbijstand, huis, dieren en zorg, aansprakelijkheid en voor ongevallen. Bij Zelf.nl is het ook mogelijk om de uitvaart te verzekeren. Al deze verzekeringen zijn door de consumentenbond als uitstekend beoordeeld en soms zelfs als beste koop. Wanneer u bijvoorbeeld een auto laat verzekeren bij Zelf verzekeringen, krijgt u altijd een polis met veertien dagen bedenktijd en een tevredenheidsgarantie. Bent u bij Zelf.nl namelijk niet tevreden, dan kunt u direct en gratis opzeggen. Voor elke soort verzekering is het mogelijk om op Zelf.nl premie te berekenen. Het berekenen van deze premie is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.
Behalve het uitgebreide aanbod aan verzekeringen, heeft Zelf.nl nog meer speerpunt. Bij Zelf verzekeringen krijgt u namelijk duidelijke voorwaarden goede bereikbaarheid en een perfecte schadeafhandeling.
 

Reviews

Bent u tevreden over Zelf of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Zelf.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
autoverzekering
Zeer lage premie: tot 30% korting
Gratis opzegservice
Polis altijd met 14 dagen bedenktijd

opstalverzekering
15% korting op inboedel in combinatie met woonhuis
Vrijwel altijd de nieuwwaarde van uw spullen uitgekeerd
Tevredenheidgarantie: Altijd direct opzegbaar


aansprakelijkheid
15% Dekking op maat
Duidelijke polisvoorwaarden
Financiële bescherming


reisverzekering
Keuze uit Europa-, Europa Plus- of Werelddekking
Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
Zeer scherpe premie, vanaf 5 cent per dag


rechtsbijstand
Kies de dekking die bij u past
Professionele en onafhankelijke rechtshulp
Lage premie