Zij rijdt beter autoverzekering

Zij rijdt beter autoverzekering
  • De voordeligste autoverzekering voor vrouwen
  • Autoverzekering zelf online aanvragen, waardoor je minder betaalt
  • Je weet binnen 20 seconden wat je premie is

Informatie


Zij Rijdt Beter is een autoverzekering speciaal en alleen voor vrouwen. Zij Rijdt Beter is een onderdeel van het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor (NAVK) en is opgericht in 1981. Zij werken samen met De Nederlanden van Nu voor de schadeafhandelingen. Met Zij Rijdt Beter speelt het NAVK in op de specifieke wensen van een unieke klantgroep. De dekking wordt bij Zij Rijdt Beter helemaal afgestemd op de wensen van de doelgroep, in combinatie met een aantrekkelijke premie.
Speerpunten van een Zij Rijdt Beter autoverzekering zijn lage premies, geen polis kosten, gratis hulpservice in zowel binnen- als buitenland en gratis verzekering tot 1.000 euro van accessoires. Zij Rijdt Beter biedt deze speerpunten aan omdat volgens het Duitse ADAC bewezen is dat vrouwen minder ongelukken maken in het verkeer. Om deze reden vinden ze bij Zij Rijdt Beter het niet eerlijk dat mannen en vrouwen evenveel premie moeten betalen.
Een autoverzekering online afsluiten kan er eenvoudig en snel bij Zij Rijdt Beter. In slechts twintig seconden weet u hoeveel premie per maand betalen en in een halve minuut is mogelijk om de verzekering af te sluiten. Wanneer u een verzekering heeft afgesloten bij Zij Rijdt Beter, krijgt u altijd veertien dagen bedenktijd. U kunt zo altijd nog terugkomen om een eerder genomen beslissing bij Zij Rijdt Beter. Ook wanneer u al een autoverzekering heeft, kunt u eenvoudig overstappen naar Zij Rijdt Beter, met de speciale opzegservice. Het is overigens nog belangrijk om te weten dat het verzekeren van een tweede auto extra voordelig is. Wanneer u er overigens voor zorgt dat iemand anders een verzekering afsluit bij Zij Rijdt Beter, ontvangt u 50 euro.
 

Reviews

Bent u tevreden over Zij Rijdt Beter of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Zij Rijdt Beter autoverzekering.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
autoverzekering
Gratis 24 uurs hulpservice
Bereken in 20 seconden je premie
14 dagen bedenktijd