Zilverenkruis zorgverzekering

Zilverenkruis verzekering
  • Zilverenkruis heeft een basisverzekering in 3 varianten.
  • Vraag een specialistisch zorgboek aan met uitgebreide informatie.
  • Zilverenkruis biedt u hulp bij het zoeken van een goed zorgverlener.

Informatie


Zilverenkruis is een van de grote zorgverzekeraars van Nederland, die onderdeel uitmaakt van Achmea. Hierdoor kiest u voor een grote partij in Nederland, die als geen ander weet hoe een basisdekking of aanvullende verzekering in elkaar dient te zitten. Men heeft afspraken gemaakt met een groot aantal verschillende zorgverleners en zorgt er op die manier voor dat u altijd goed terecht kunt. Zilverenkruis is over het algemeen niet de meest voordelige zorgverzekeraar, maar zit wel uitstekend in elkaar. U kunt rekenen op uitstekende service en op zorg die van een hoog niveau is.
Daarnaast zorgt Zilverenkruis ervoor dat u uw vragen over de zorg altijd op een eenvoudige manier kunt stellen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van het Altijd Antwoord forum. Hier hebben klanten de mogelijkheid om samen met beheerders vanuit Zilverenkruis te spreken over vragen die zij hebben met betrekking tot de zorg of hun verzekering. Zo komt u er altijd eenvoudig achter wat het antwoord is op de vragen die u heeft, al kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de zorgverzekeraar. Zo zorgt men ervoor dat u profiteert van een goede verzekering, waar u een premie voor betaalt die in verhouding staat tot de kwaliteit.

 

Reviews

Bent u tevreden over Zilverenkruis verzekeringen of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingen van Zilverenkruis.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)