Agis zorgverzekering

Agis zorgverzekering
  • Agis heeft een team van betrokken mannelijke en vrouwelijke zorgcoaches
  • Online psychologen en zorgverleners
  • Toegang tot alle ziekenhuizen in Nederland

Informatie


Bij Agis hebben ze voor u altijd een zorgverzekering die bij u past. Agis ziet zichzelf als voorloper en is inventief en innovatief op het gebied van problemen en oplossingen. Bij Agis besteden ze veel aandacht aan de preventie en verbetering van zorg. Omdat veel klanten van Agis in een stad wonen, heeft de verzekeraar goede contacten met verschillende gemeenten. Dit doen zij om een zo goed mogelijk aanbod van zorg en zorgprogramma’s aan te kunnen bieden. Bij Agis vindt u alles onder één dak, tegen een betaalbare prijs.
De zorgverzekeringen van Agis zijn onderverdeeld in vier categorieën. Zo zijn er speciale zorgverzekeringen voor jongeren, singles en stellen, gezinnen en 50-plussers. Op de website van Agis hoeft u alleen maar een geboortedatum in te vullen, waarna de premie direct berekend wordt. Vervolgens kunt u ook nog aangeven of u een extra tandverzekering wilt of ook nog gebruik wilt maken van een aanvullende verzekering. Vervolgens kunt u de polis inzien en akkoord gaan met de verzekering. Een Agis zorgverzekering afsluiten is dus erg eenvoudig.
Per verzekering kunt u ook nog kiezen uit drie verschillende pakketten. In het duurste pakket krijgt u de hoogste dekking en in het goedkoopste pakket het minste dekking. Het is natuurlijk aan uzelf om te bekijken welke van deze drie verzekeringen het beste bij u past. Het voordeel van de verschillende categorieën, is dat u altijd de beste Agis zorgverzekering krijgt die bij u past. Ouderen hebben namelijk andere zorg nodig dan jongeren. Ook bij Agis kunt u ervoor kiezen om een verhoogd eigen risico te nemen. Op deze manier wordt de maandelijkse premie lager.
 

Reviews

Bent u tevreden over Agis zorgverzekering of juist niet laat het andere consumenten weten door een review te plaatsen. Onderstaand vindt u de beoordelingenen van Agis zorgverzekering.

VN:F [1.9.10_1130]
Schadeafhandeling
Prijs kwaliteitverhouding
Uitbetaal service/snelheid
Klantenservice
Website
Rating: 3.2/5 (1 vote cast)

[WPCR_INSERT]
 
 

Soort verzekeringOmschrijvingOfferte
zorgverzekering
Speciale Gezinnenpolis
Geen medische selectie
Ruime keuze in verzekeringen


Enter Description